Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ



Αυτο που βλεπετε ειναι μια καρτα ανεργιας.
Απο μια τετια καρτα ανεργιας θα αποκτησουν οι περισοτεροι απο εμας εαν συνεχισει η αριστερα, ΟΛΗ η αριστερα κοινοβουλευτικη και εξωκοινοβουλευτικη, να κατηγορει ο ενας τον αλλον "ρεφορμιστη, οπορτουνιστη" ή να συνεχιζει τις συζητησεις αν η 58η θεση στην 18η Μπρυμαιρ ηταν σωστη ή λαθος.

Η κυβερνηση του Πασοκ, κυβερνηση που ηδη ξεπουλησε κυριαρχικα δικαιωματα του ελληνικου λαου και ετοιμαζεται να ξεπουλησει και αλλα μυρια οσα.
Εκανε κονοβουλευτικα πραξικοπηματα, χρησιμοποιει παλιους και νεους νομους εναντια στην εργατικη ταξη και τους μικρομεσαιους επιχειρηματιες.
Στα χερια τους οι νομοι ειναι τα οπλα που μας σκοτωνουν καθημερινα εμας τα παιδια μας και παιδια των παιδιων μας, σκοτωνουν τα ονειρα μας και τα ονειρα των παιδιων μας.
Καθηκον ολων των αριστερων, ανεξαρτητα απο κομματικη ενταξη και ανενταχτων αριστερων(αν και δεν πιστευω οτι υπαρχουν τετιοι, ο Αριστερος και χωρις κομματικη ενταξη δεν παυει να ειναι στρατευμενος) να αποτιναξει τον ζυγο του μνημονιου της Τροικας, να ελευθερωσει τον ελληνικο λαο απο την κυβερνηση κατοχης του Πασοκ.
Να κοψει ολες τις ελπιδες της ΝΔ για διαδοχη στο ξεπουλημα της Ελλαδας.
Να μην αφησει περιθωρια στους νεους σωτηρες που εκολαπτονται στα γραφεια Βιομηχανικων επιμελητηριων, Πολυεθνικων και χρηματηστηριακων εταιριων.

Στην Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης πρεπει να ειμαστε ολοι εκει και να συγκρουσθουμε με ολους αυτους που εκαναν νομο την δολοφονια της εργατικης ταξης και εχουν σκοπο τους την δολοφονια των δικαιωματων μας και των ονειρων μας
Θελουν να μας εξοντωσουν βιολογικα και πνευματικα, Ας αντιδρασουμε!
Ας ξεκινησουμε τον αγωνα μας.
Επρεπε να ειχαμε αρχισει εδω και πολυ καιρο



ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΛΕΓΕΙ
ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ή ΤΑ ΟΠΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: