Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΦΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΥΕΘΑ


Απο το πολιτικο καφενειο www.politikokafeneio.com


Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι το ΛΑΟΣ αποτελεί την αμετανόητη ακροδεξιά εκδοχή του αστικού πολιτικού συστήματος.


Έχοντας αναρριχηθεί στην εξουσία και στην άθλια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, παραβιάζοντας πραξικοπηματικά τη λαϊκή θέληση όπως εκφράστηκε στις τελευταίες εκλογές, το ακροδεξιό κόμμα φούσκα των καναλιών και των εργοδοτών, διεκδικεί καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμα υπουργεία.


Ένα από τα υπουργεία που αποτέλεσαν διακαή στόχο του νεοφύρερ Καρατζαφέρη είναι και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου ο εκλεκτός του κωλοτούμπα λαϊκιστή, ο πρώην πρέσβης Γ.Γεωργίου, ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού Άμυνας.


Το ανέλαβε καθήκοντα είναι σχετική έννοια, καθώς μπορεί να άλλαξε κουρτίνες και καναπέδες, να ενεπλάκη στις δημόσιες σχέσεις του ΥΕΘΑ, αλλά αρμοδιότητες δεν του δόθηκαν.


Μάλιστα, ο Γ.Γεωργίου παραπονέθηκε στον Αρχηγό του και ο τελευταίος απείλησε με απόσυρση του πρωτοπαλίκαρου του από την κυβέρνηση. Στην απειλή του νεοφύρερ συμπεριλαμβάνονταν και οι απαιτήσεις τους για τις προσδοκώμενες αρμοδιότητες.


Και τι ζήτησαν ο Γ.Γεωργίου και ο Γ.Καρατζαφέρης;


Μα τι άλλο: την εποπτεία των Παραγωγικών Σχολών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Σχολή Ευελπίδων..


Η κουτοπονηριά και το απίστευτο θράσος των ακροδεξιών δεν έχει όρια. Το κόμμα των νοσταλγών της Χούντας, των υπερασπιστών των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, τα πνευματικά παιδιά του Πλεύρη, οι διαφημιστές των ρωσικών όπλων, ζήτησαν τον έλεγχο των εκπαιδευόμενων υπαξιωματικών και αξιωματικών.


Έχει σημασία να θυμίσουμε ότι το αίτημα ελέγχου, μεταξύ άλλων της Σχολής Ευελπίδων, διατυπώνεται ενώ η σχολή συγκλονίζεται από το σκάνδαλο της δράσης των ακροδεξιών που μετέτρεψαν την 17η Νοέμβρη σε Εορτασμό της Χούντας των Συνταγματαρχών.


Δε μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ο Καρατζαφέρης και ο Γ.Γεωργίου ήταν οι μόνοι που δεν καταδίκασαν με ξεκάθαρο τρόπο το άθλιο περιστατικό και δεν ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των ομοϊδεατών τους υποψηφίων αξιωματικών. Ούτε επίσης, βρήκαν λίγα λόγια συμπάθειας για τους νεαρούς Ευέλπιδες που μαρτύρησαν στα χέρια των ακροδεξιών πρώην αρχηγών της Σχολής, όπου μετά τα βασανιστήρια και τους τραυματισμούς που υπέστησαν, οδηγήθηκαν στην επιλογή εγκατάλειψης της Ευελπίδων.


Με τις τελευταίες αυτές ενέργειες δικαιώνονται όσοι προεξοφλούσαν και προειδοποιούσαν ότι ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ συνολικά εργάζονται συστηματικά και υπόγεια για το κουκούλωμα της υπόθεσης, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία των ακροδεξιών επικίνδυνων στοιχείων.


Υπάρχει καλύτερη απόδειξη για αυτή την εκτίμηση από την απαίτηση του ακροδεξιού κόμματος να ελέγξει τη λειτουργία της Σχολής Ευελπίδων, ενώ διεξάγονται κρίσιμες έρευνες και όλοι περιμένουν την απόφαση της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης. Στρατιωτική Δικαιοσύνη, που ούτε «τυφλή» είναι, ούτε στεγανοποιημένη από πολιτικές πιέσεις.


Και η ακροδεξιά πάντα ήξερε να χτίζει βρώμικα δίκτυα διαπλοκής-αλληλοεξυπηρετήσεων και να επηρεάζει παρασκηνιακά τις εξελίξεις!


Πιστεύουμε ότι ο εργαζόμενος λαός μας πρέπει να κλιμακώσει την πάλη του ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και να αναπτύξει μαχητικούς αγώνες ενάντια στην πραξικοπηματική συγκυβέρνηση.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


Δεν υπάρχουν σχόλια: