Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η αυριανή μέρα είναι σήμερα.
Αυτό που έλεγα στο χθεσινό σημείωμα μου ήρθε στο πρόσωπο της κ. Παπαρήγα και του κ. Καρατζαφέρη
Και οι δύο είπαν ακριβώς τα ίδια, εμμέσως ο Καρατζαφέρης ευθέως η κ. Παπαρήγα κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ
οτι είναι αυτή η πολιτική δύναμη που υποθάλπει και υποκινεί αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το αυθόρμητο κίνημα της νεολαίας και κάνουν λεηλασίες ή βάζουν τις φωτιές σε μικρομάγαζα.

Φυσικά και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς βολεύει η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης προς τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ θέλει την ηγεμονία της Αριστεράς και το Λάος σαν γνήσιο δεκανίκι της ΝΔ δεν θέλει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί
α) με μικρά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνετε κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και πάμε σε νέες εκλογές με διαφορετικό εκλογικό σύστημα.
β) όσο μικρότερο ποσοστό ωφελείται απευθείας το ΠΑΣΟΚ άρα παραμένει ο δικομματισμός.
Στην ΝΔ βολεύει ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ, άλλωστε στο κεντρικό δελτίο του MEGA ακούστηκαν και τα συγχαρητήρια από την βουλευτή της ΝΔ Φ. Πιπιλή προς την βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Καννέλη

Βέβαια καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τις λεηλασίες και τις φωτιές των μικρομάγαζων, τις φωτιές στις βιβλιοθήκες και τα εκπαιδευτικά κτίρια, δεν μας φταίει ο καημένος μικρέμπορας της οδου Ερμού, χρειαζόμαστε της βιβλιοθήκες γιατί δεν είμαστε ενάντια στην μόρφωση, θέλουμε τα πανεπιστημιακά κτίρια γιατί θέλουμε να εφαρμόσουμε την ΑΛΛΗ παιδεία που αξίζει στην νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: