Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τσιπρας, οι Ελληνες και ο ΔΟΛ



Απο κορακου στομα "κρα"

Πρεπει να πω ποιος ειναι ο κορακας. Φυσικα ο κορακας ειναι το συγκροτημα του ΔΟΛ, για μενα αυτο ειναι αξιωμα που δεν χρειαζεται αποδειξη η πορεια του ΔΟΛ στην πολιτικη απο το 1960 μεχρι σημερα ειναι τετοια που δειχνει μια συνεχη διαπλοκη.Ειναι η μια πλευρα του τριγωνου ΜΜΕ-Επιχειρηματιες-Πολιτικοι.

Τωρα για την δηλωση του Τσιπρα οτι "μερικοι Ελληνες δεν ειναι και τοσο Ελληνες".

Ε λοιπον ναι, δεν ειναι.

Ας εξηγησω γιατι το λεω αυτο.

Απο το 2009 ολοι βαλθηκαν να μας πεισουν οτι η χωρα χρειαζεται να δανειστει πολλα και μαλιστα μεθοδευσανε την προσφυγη στο ΔΝΤ για να τα βγαλει περα στην αποπληρωμη των παλαιων της χρεων. Οχι μονο μεθοδευσανε αλλα κανανε και πιο δυσκολες τις συνθηκες δανεισμου απο την "αγορα" κανοντας δηλωσεις οπως οτι η χωρα ειναι Τιτανικος που βουλιαζει, Παπακωνσταντινου. ο δε Πρωθυπουργος αυτης της χωρας δηλωνε στην ΕΕ οτι ηγειται μιας διαφθαρμενης χωρας. Με αυτον τον τροπο βοηθησαν αφ ενος να ανεβουν στα υψη τα επιτοκια δανεισμου της χωρας και να γινονται απαγορευτικα αφ ετερου βοηθησαν αυτους που ειχαν επενδυσει στα περιφημα ασφαλιστρα κινδυνου να βγαλουν τρελλα λεφτα.

Ποιοι ειναι αυτοι που ειχαν συμφερον απο τις δηλωσεις των πρωτοκλασατων της κυβερνησης? Μηπως ηταν συμφωνημενα με τις διαφορες τραπεζες και μεγαλες ασφαλιστικες εταιρειες? αυτες εχουν επενδυσει σε ασφαλιστρα κινδυνου. Σημερα βλεποντας τα πραγματα καλυτερα γιατι εχει περασει ενα ευλογο χρονικο διαστημα εγω εχω την αποψη οτι ηταν μια πολυ καλη μεθοδευση. Οι διεθνεις τοκογλυφοι επεσαν επανω στην Ελλαδα και βγαζουν τα λεφτα "των ονειρων τους" ο τροπος ειναι απλος και τον κανουν ολοι οι τοκογλυφοι, αν εχουν δανεισει καποιον που ειναι ετοιμος με πτωχευση ας πουμε 100.000 και μπροστα στον φοβο να μην εισπραξουν ουτε ενα ευρω τοτε φωναζουν τις συμοριες μπραβων και φουσκοτων τους πουλανε το χρεος των 100χιλ. για 30-40χιλ.Αγοραζοντας οι μπραβοι το χρεος χρησιμοποιουν καθε μεσο θεμιτο ή αθεμιτο για να παρουν τα λεφτα και οχι τα 30-40 αλλα τα 100χιλ μαζι με τους τοκους.

Αυτο εγινε και με το δικο μας χρεος, πουλησαν οι ευρωπαικες τραπεζες και οι ασφαλιστικες εταιρειες το χρεος μας σε αλλους, ΔΝΤ και διεθνεις τραπεζες και αυτες με την σειρα τους προσπαθουν να εισπραξουν.

Τωρα ειμαστε στην φαση οπου εμεις οι εργαζομενοι καλουμαστε να ξεχρεωσουμε οσα λειπουν απο τον κρατικο κορβανα αφου ο παραγωμενος πλουτος ληστευτηκε απο 300-500 ανθρωπους-εταιρειες και φυγαδευτηκε στο εξωτερικο. Βοηθανε λοιπον αρκετοι, αν οχι ολοι, απο την κυβερνηση να δωσουν στους κολλητους τους Τραπεζιτες 30 δις ευρω "δωρο" αφου θα τα ξεπληρωσουμε εμεις και χωρις να μετεχει το Ελληνικο Δημοσιο στο μετοχικο κεφαλαιο των Τραπεζων.

Μας λενε οτι το 2020 θα βρεθουμε εκει που ειμασταν το 2009. Θα δανεισθουμε 240 δις θα βγαλουν οι τοκογλυφοι τους τοκους, οι Τραπεζες τις προμηθειες, οι ενδιαμεσοι τα δωρακια τους και θα πληρωνουμε εμεις.θα κανουμε δηλαδη μια ωραιτατη τρυπα στο νερο διαρκειας 11 ετων. φυσικα επειδη πρεπει να δουλεψουν και οι γερμανικες και γαλλικες βιομηχανιες οπλων θα αγορασουμε και περιπου 15δις σε οπλα, τα οποια θα πληρωσουμε και αυτα χρυσαφι Εμεις.

Αφου λοιπον Παπανδρεου-Σαμαρας-Βενιζελος και οι περιξ αυτων λειτουργουν σαν πωλητες χρηματοοικονομικων προιοντων και οπλων που θα πληρωσουμε με σκληρη λιτοτητα η εργατικη ταξη, οι αυτοαπασχολουμενοι και οι μικρομεσαιοι επαγγελματιες, τοτε αυτοι οι κυριοι εχουν ξενα αφεντικα αρα ειναι λιγοτερο Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: