Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ο εχθρός Κυριάκος Μητσοτάκης

" Η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα, είναι ένα ξέφραγο αμπέλι"
Με αυτή την φράση ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα  οτι εξυπηρετεί συμφέροντα αντίθετα με τα συμφέροντα του λαού της Ελλάδας φυσικά για ίδιον όφελος αλλά πρωτίστως να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις των δανειστών. 
Δεν είναι τυχαία η πολιτική και χρονική στιγμή που ζήτησε να γίνει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην βουλή σήμερα, είμαστε ακριβώς πριν αρχίσει η τουριστική περίοδος και λίγο πριν γίνει η αξιολόγηση.
Το σήμα που στέλνει ο Μητσοτάκης στην τουριστική αγορά είναι σαφές "τουρίστες ΜΗΝ έρχεστε στην Ελλάδα "  η χώρα ΔΕΝ είναι ασφαλής και η κυβέρνησή της είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει τους πρόσφυγες που τριγυρνάνε στην χώρα και βιάζουν, σκοτώνουν άσε που έχουν και λοιμώδη νοσήματα.
Αν δεν έχουμε αύξηση του τουριστικού ρεύματος φέτος σημαίνει οτι στα ταμεία του δημοσίου θα μπουν λιγότερα χρήματα από πέρυσι  άρα θα μεγαλώσει το έλλειμμα και με μεγαλύτερο έλλειμμα θα έχουμε πρόσθετα μέτρα.
Πρόσθετα μέτρα σημαίνει οτι η σταθερότητα της κυβέρνησης θα αρχίσει να τρίζει, άλλωστε οι δανειστές θέλουν μια αλλαγή κυβέρνησης  στην Ελλάδα και το λένε ξεκάθαρα.
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα διαπιστευτήρια στα αφεντικά του, γιαυτό ήταν και παραμένει εχθρός του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: